Tag "Vetitë fitimprurëse"

Vetitë fitimprurëse të pjeprit jo të gjithë i dinë

Ndonëse është një frut veror, atë nuk mund ta konsumojë kushdo, pasi nuk këshillohet për ata që vuajnë nga diabeti dhe për ata që vuajnë nga gastriti, kjo pasi fetat