Tag "veti kuruese"

Vetitë kuruese të lëngut të portokallit

Portokalli është një frut i cili zvogëlon nivelin e kolesterolit të dëmshëm në gjak, trashjen dhe forcimin e enëve të gjakut dhe atë afro 30%, bëjnë të ditur shkencëtarët britanikë.