Tag "vetevriten"

Itali, 2 shqiptarë vetëvriten, hidhen nga ballkonet e banesave

Dy shqiptarë i kanë dhënë fund jetës duke u hedhur nga ballkonet e banesave ku jetonin. Ngjarjet kanë ndodhur natën duke u gdhirë dita e sotme dhe gjatë paradites, në