Tag "vetetima"

Ja disa këshilla se si mund të mbroheni nga rrufeja

Kohët e fundit janë shtuar rastet ku njerëz të ndryshëm janë bërë pre e vetetimave. Vetëm për pak kohë në shumë vende të europës janë dëgjuar raste ku disa persona

Rrebesh vetëtimash në qiellin britanik

Britanikët janë zgjuar sot nga një rrebesh vetëtimash që ndriçoi qiellin gjatë gjithë natës, gjë që ka shkaktuar kaos në udhëtim. Komuniteti është njoftuar për vonesat e trenave dhe linjave