Tag "Veteriner"

Ka alergji nga njerzit. Nga kjo vuan Adami

Ky qen në foto na ka alergji. Kur është me njerëz i bien qimet dhe është shumë nervoz. Në fillim të zotët nuk po e kuptonin ç’po i ndodhte Adamit