Tag "vetepezullim"

Tërheqja e Prengës, PD: Vetëpezullimi nuk është kriter ligjor, është nul

Deputeti i Partisë Demokratike, Oerd Bylykbashi, ka deklaruar se opozita kërkon zbatimin sa më të shpejtë të ligjit të dekriminalizimit. “Vetëpezullimi nuk ekziston as si kriter ligjor dhe as kushtetues,