Tag "vetembrojtje"

Strazimiri: Të bëjmë ligjin ku qytetarët të vetëmbrohen nga qeveria e krimit

Deputeti i PD-së Gent Strazimiri në fjalën e tij në seancën plenare ka kërkuar një ligj të ri ku lejon qytetarët që të mbrohen nga qeveria e inkriminuar dhe bandat.