Tag "vetëm produkte natyrale"

Me mjalt dhe portokall ju mund të eleminoni njollat e errëta

Çfarë do të na duhej për të parandaluar njollat e errëta? Për këtë do të na nevojiteshin vetëm produkte natyrale si mjaltë apo lëng portokalli. Për një maskë të thjeshtë