Tag "Vetëm 30 minuta"

Shpiket metoda e re për të zbuluar tumoret

Falë një analize gjaku do diagnostikohet tumori, me siguri kjo është shumë e rëndësishme dhe në të ardhmen do të jetë edhe më e thjeshtë, diagnostikimi do zgjasë vetëm 30