Tag "vetedijshem"

Kadare: Shqiptarët, komb me identitet europian

Pas atentatit të ndodhur në Paris ku humbën jetën 12 persona, shkrimtari Ismail Kadare ka thënë se populli shqiptar s’duhet të vuajë më nga komplekset e identitetit të dyfishtë dhe