Tag "veshke"

Transplanti i rrallë/ Një veshkë në vend të shpretkës, 6 vjeçarja më në fund mund të urinojë

Një veshkë në vend të shpretkës. Kjo është ndërhyrja më inovative në spitalin Molinette të Torinos në Itali, e kryer tek një vajzë 6 vjeçare e cila ishte në dializë

Tregti online me organet njerëzore. Gruaja nga Tirana ofron 50 mijë euro për të blerë një veshkë

Një grua nga Tirana që ka një problem shëndetësor shumë të madh për bashkëshortin e saj, bën thirrje për blerjen e një veshke kundrejt parave. Ajo kërkon një veshkë për

I shpeton jetën motrës duke i dhuruar veshkën

Dy vajza Sarandiote na japin mesimin e forcës dhe durimit. Historia e Janet Stefani të frymëzon dhe të mallëngjen njëkohësisht. Janet Stefani 35 vjeçe iu nënshtrua një ndërhyrjeje kirurgjikale në