Tag "Veshjet"

Ja si ishte moda në vitet 1940 (Foto)

Edhe pse në mes të viteve 1940 ishte Lufta e Dytë Botërore, gratë prapë kanë arritur që të vishen bukur. Nga yjet si Rita Hayworth e Katharine Hepburn e deri

Veshjet e Madonës shtien për 3.2 milionë dollarë

Rrobat e veshura në disa koncerte dhe filma nga legjendarja e muzikës pop Madona janë shitur në një ankand për 3.2 milionë dollarë. Në ankandin dy ditorë “Ikonat dhe Idhujt: