Tag "veshjes"

Mesazhi i Merkelit lidhet me ngjyrat që ajo i veshë

Kancelarja gjermane Angela Merkel sot po realizon turneun e saj në dy shtetet e Ballkanit, Shqipëri e Serbi. Por, ende pa dal me ndonjë qëndrim lidhur me këto vizita, mediat

Lumë kritikash në Francë për shkak të veshjes së ministres

Një lumë kritikash kanë shpërthyer në Francë, për shkak të veshjes së një ministreje. Ministrja franceze e Shtetit për Zhvillimin dhe Frankofoninë, Annick Girardin, ka shkaktuar polemika të shumta, pasi