Tag "veshje meshini"

Salma Hayek: Vishem siç do burri dhe jo moda

Aktorja Salma Hayek ka rrëfyer për herë të parë për stilin e saj të të veshurit dhe arsyet pse ajo vishet ashtu. Ajo ka treguar se vesh ato rroba që