Tag "Veshja e burkas është një përkushtim i vazhdueshëm për Allahun"

Një kombinim jo i zakonshëm, myslimane e mbuluar por kitariste rroku

Nuk janë një kombinim i zakonshëm një artiste e veshur me burka dhe me një kitarë elektrike “Gibson”.Mirëpo, pikërisht këtë po përpiqet të sfidojë një grua myslimane Gisele Marie, e