Tag "veshet"

Kjo është arsyeja se përse nuk duhet të jetoni kurrë afër aeroportit

Sipas një studimi, të jetosh pranë aeroportit nuk është problem vetëm për veshët, por edhe për zemrën tuaj. Sipas Organizatës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil në vitin 2013 numri i uljeve

E pabesueshme! Shikoni si ka ndryshuar Shpat Kasapi pas operacioneve plastike (Foto)

Duket se kirurgjia estetike, nuk është vetëm shpëtim për femrat që të rregullojnë ato pjesë të trupit që nuk pelqejnë por edhe për meshkujt. Por këtë herë nuk kanë bërë

Recetë natyrale për pastrimin e veshëve

Dyelli dhe infeksioni i veshit mund të jenë shqetësuese dhe me dhimbje që menjëherë duhet të kërkojmë ndihmën e mjekut. Por përmes një recete që mund ta bëjmë në shtëpi,