Tag "vertetsine"

Nominimi për Nobel, Daçiç nuk beson në vërtetësinë e informacionit

Kryeministri i Serbisë, Ivica Daçiç, dhe zëvendëskryeministri Aleksandar Vuçiç kanë thënë se “nominimi eventual i Dacicit për Çmimin Nobel do të ishte lajm i mirë për Serbinë”. Në hapje të