Tag "vertetes"

Byroja e Hetimit/ SHBA sjell “makinën e së vërtetës”

Në kuadër të Byrosë së Hetimit, SHBA so të sjellë në Shqipëri “makinën e së vërtetës”. Detektori që vërteton nëse personat thonë të vërtetën apo gënjejnë do të përdoret për

“Vjena”, komisioni hetimor nis punën

Ka nisur punën komisioni për hetimin e fakteve, rrethanave dhe përgjegjësive të incidentit të datës 24 prill 2013 pranë Akademisë Diplomatike të Vjenës, mes kreut të Partisë Socialiste Edi Rama