Tag "verteten"

Fahri Musliu rrëfen të vërtetën e “atësisë” mbi kryeministrin serb Vuçiç

Ditet e fundit ne media eshte shkruar se gazetari Fahri Musliu eshte babai biologjik i kryeministrit serb, Aleksander Vuçiç. Vetë gazetari e ka mohuar kategorikisht diçka të tillë, ndërsa përmes

Kroacia në GJND: Serbia nuk pranon të vërtetën

Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë ka nisur sot shqyrtimin e ankesave reciproke të Kroacisë dhe Serbisë për genocid gjatë luftës në Kroaci, nga viti 1991 deri më 1995. Përfaqësuesja e Kroacisë,