Tag "vertet"

Rama ngatërron shenjë. A kanë vërtet kosto elektorale aktet e tij të forcës ?

Gjatë ceremonisë së firmosjes së marrëveshjes prej 150 milionë dollarësh me Bankën Botërore, që pritet të investohet në sektorin energjetik, kryeministri Rama e ka vënë veten në rolin e të

Paris Hilton : “Unë udhëtoj vërtet shumë!”

Ajo është një ndër femrat më të njohura dhe të bukura të botës së showbizit e cila për vite me radhë ka arritur të kryesojë shumë kolege të saj. Bëhet