Tag "Versioni zyrtar i iPhone 6"

iPhone 6 i larë në ar dhe i zbukuruar me gur diamanti

Kanë ngelur vetëm pak orë nga prezantimi zyrtar i iPhone 6, dhe disa studio luksoze po ofrojnë tashmë versionet super-premium të pajisjes më të fundit të Apple-it. Nëse versioni me