Tag "versioni i ri i Moto X"

Kinë, Moto X (2014) në pak ditë merr 1 milion porositje

Kompania gjigante Motorla i është bashkuar tregut kinez, dhe javën që kaloi ajo filloi të pranojë porositje për telefonin inteligjent Moto X (2014). Porositjet për versionin e vjetër të telefonit