Tag "vershellehet"

Psy turpërohet në Itali

Psy mund t’u pëlqejë fëmijëve dhe adoleshentëve, por me siguri që nuk u pëlqen aspak tifozëve të Romës dhe Lacios. Reperi korean arriti që dy nga tifozeritë më të zjarrta