Tag "veror"

Sezoni veror, AKU intensifikon inspektimet për sigurinë ushqimore

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit me afrimin e sezonit veror ka shtuar inspektimet në qëndrat tregtare dhe njësitë e shitjes, për rritjen e sigurisë ushqimore dhe mbrojtjen e shëndetit të konsumatorëve.

Sezoni veror. AKU intensifikon inspektimet për sigurinë ushqimore

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit (AKU) me afrimin e sezonit veror ka shtuar inspektimet në qëndrat tregtare dhe njësitë e shitjes, për rritjen e sigurisë ushqimore dhe mbrojtjen e shëndetit të

Blero tani edhe me biznes

Ka zgjedhur që në natën e parë në lokalin veror të tij të ftojë përveç tjerash edhe këngëtaret Afërdita Dreshaj e Dhurata Ahmetaj. Blero, përveç biznesit në këngë këto ditë

Beyonce, imazhi mbrojtës i H&M

Koleksioni veror i kompanisë suedeze të modës H&M vjen në maj me emrin “Beyonce as Mrs. Carter for H&M”, me fushatë të xhiruar në Bahama. Këngëtarja ka pozuar me bluzë