Tag "verifikimin"

MB nis verifikimin për shpërthimin në Xibrakë

Ministria e Mbrojtjes nis verifikimin për shpërthimin në Xibrakë. Në një njoftim për mediat, ministria bën të ditur se ka kërkuar një raport të plotë mbi procesin e asgjësimit të

Gjin Gjoni, prokuroria nis verifikimet

Prokuroria e Përgjithshme nis verifikimin e kallëzimit të ILDKP-së, ndaj gjykatësit të Apelit, njëherazi anëtar i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Gjin Gjoni. Burime pranë institucionit qendror të akuzës, bënë

Cani: Bode të marrë pjesë në verifikimin e borxhit

Ministri shqiptar i Financave Shkëlqim Cani tha se punonjësit e administratës së tatim-taksave dhe doganave që do të rezultojnë se kanë shkelur ligjin, do t’i përgjigjen ligjit. Në një intervistë