Tag "verejtje"

OKB: Perëndimi i tërheq vërejtje Rusisë për Ukrainën

Qeveritë e Shteteve të Bashkuara dhe Britanisë i kanë tërhequr vërejtjen Rusisë kundër ndërhyrjes së mëtejshme në Ukrainë, përfshirë edhe ato me pretekstin e dërgimit të ndihmës humanitare. Duke folur