Tag "verë të kuqe"

Si ta dalloni bukën e zezë nëse është e ngjyrosur?

Fenomeni që po ndodh rëndom, është se buka që pretendohet të jetë e zezë, nuk është vërtetë e tillë por i shtojnë ngjyrues dhe shtesa të tjera për të marrë