Tag "verdalle"

Itali, 18-vjeçari shqiptar sjell vërdallë policinë

Një 18-vjeçar shqiptar është arrestuar pas një ndjekjeje të gjatë nga policia. I riu, i cili nuk kishte precedent dhe i pastrehë, u arrestua pasi grabiti një makinë të hënën