Tag "Vera dhe pijet alkoolike"

Vera dhe pijet alkoolike rrisin goditjet reumatizmale

Studimet kanë zbuluar se të gjithë llojet e alkoolit, madje edhe vera, mund të sjellin shtim të dhimbjes, skuqje apo enjtje të kyçeve për ata që vuajnë nga cerma apo