Tag "vepro"

Arvizu jep mesazhin: Act Now!

Ndërsa partitë sot heshtin, fjalën e kanë marrë ambasadorët. Duke përfituar nga rrjetet sociale, Ettore Sequi, përfaqësues i BE-së në vendin tonë dhe ambasadori amerikan në lagim Alexandër Arvizu janë