Tag "Venzelos"

Venizelos të hënën në Tiranë, MPJ greke zbardh axhendën e takimeve

Ministria e Jashtme greke konfirmon vizitën e kryediplomatit dhe zëvendëskryeministrit grek, Evangelos Venizelos. MPJ bën me dije se Venizelos do të vizitojë Tiranën, të hënën në 14 tetor, ku fillimisht