Tag "ventevendosje"

Ndërkombëtarët s’ia besojnë dialogun Vetëvendosjes

Marrëveshja mes Bllokut LDK-AAK-Nisma dhe Lëvizjes Vetëvendosje, e cila parasheh që subjekti politik i Albin Kurtit t’i udhëheqë bisedimet me Serbinë, ka shqetësuar faktorin ndërkombëtar. Këta të fundit janë kundër