Tag "venia"

Shqiperi-Serbi, KAS jep sot vendimin

Pritja e gjatë po shkon drejt fundit; vetëm pak orë na ndajnë nga një vendim i rëndësishëm dhe njëkohësisht historik për Shqipërinë e futbollit. Këtë të premte, Gjykata e Arbitrazhit