Tag "vënë"

A e dinit që antidjersa duhet vënë para se të flini gjumë?

A e dinit se antidjersa duhet vënë natë, para se të flini gjumë? Po, po, e lexuat mirë. Nëse e dinit, shumë mirë për ju, me shumë gjasa vini erë

Monika thyen burrat ? I ka vënë syrin bashkisë

Pas më shumë se një viti e majta e ribashkuar mes Partisë Socialiste dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim duket so do të ketë një konflikt të ri në përzgjedhjen mes

Ja çfarë kushte ka vënë Serbia për tifozët shqiptarë

Federata e Futbollit të Serbisë ka vënë disa kushte për tifozët shqiptarë, të cilët dëshirojnë drejt Beogradt për ta përkrahur Kombëtaren shqiptare. Ja cilat kushtete Serbisë për tifozët shqiptarë. Federata