Tag "Vendosjen e eksplozivit në rrugën “Muhamet Gjollesha”"

Didi: Të tjera arrestime për tritolet

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Artan Didi deklaroi sot se 4 personat e arrestuar dy ditë më parë si dhe dy të shpallurit tashmë në kërkim janë autorë