Tag "vendodhjen"

Ja si të shikoni gjërat që Google di pë ju

Gjiganti Google ka akses mbi disa nga të dhënat tona kryesore, ku Google Maps gjurmon gjithnjë vendndodhjen tuaj dhe Facebook ka ndërtuar një profil të detajuar të të gjithë përdoruesve