Tag "vendm"

Armët kimike, vendimi i Tiranës vë në vështirësi OPCW

Vendimi i Tiranës zyrtare duket se ka vënë në vështirësi ndërkombëtarët. Washington Post e konsideron goditje të madhe për përpjekjet ndërkombëtare për të shkatërruar arsenalin kimik të Sirisë dhe vendimin