Tag "vendlindje"

Trupi i Mandelës niset drejt vendlindjes

Anëtarë të Kongresit Kombëtar Afrikan kanë bërë homazhet e fundit për Nelson Mandelën, para funeralit të së dielës. Presidenti Jacob Zuma dhe anëtarë të tjerë të Kongresit kanë ndjekur ceremoninë