Tag "vendin tone"

Rama: Presim statusin sepse e meritojmë

Kryeministri Edi Rama zhvillon një pritje me ambasadorët e akredituar në vendin tonë dhe një grup përfaqësuesish të institucioneve ndërkombëtare e të sipërmarrjes së huaj në Shqipëri. Pritja po zhvillohet