Tag "Vendimi i fundit"

“Bob Marley dhe Arabia Saudite !!!”

Vendimi i fundit i Mbretërisë së Arabisë Saudite i cili ndalon femrat që të drejtojnë automjetet ka ngjallur një reagim jo vetëm të ndërkombëtarëve por edhe të vetë sauditëve (rrallë