Tag "Vendimet e marra nga frika"

Si ndikon frika te jeta e njeriut?

Shpesh ne kemi shumë pytje dhe dilema të ndryshme për të cilat nuk jemi në gjendje të japim përgjigje. Një ndër to është frika, një fenomen e cila ka ndikim