Tag "vendimarrjes"

LSI:Emigrantët pjesë e vendimmarrjes politike

Edmond Haxhinasto, ish-Kryeministër i vendit dhe ish-ministër i METE-s zhvilloi sot një takim me komitetin shqiptar në Brescia, në Itali. Haxhinasto gjatë takimit me shqiptarët, të cilët banojnë në Itali