Tag "vendi i vrasjes"

“Le Monde”, foto nga vendi i vrasjes në redaksinë e “Charlie Hebdo”

Gazeta franceze ‘Le Monde’ ka publikuar një fotografi nga brenda brenda revistës Charlie Hebdo, pas krimit makabër që ndodhi nga sulmi terrorist ku dy persona të armatosur dhe të maskuar