Tag "vendi i njëjtë"

Getoar Selimi dhe Marina Vjollca në të njejtin vend në të njëjtën orë

Getoar Selimi dhe Marina Vjollca kanë dalë në foto në të njejtin vend dhe në të njejtën orë por jo bashkë. A ta po dinë ta marketojnë më së miri