Tag "vend i zhvilluar"

Berisha: Rroga e mësuesit 700 dollarëBerisha: Rroga e mësuesit 700 dollarë

Kryeministri i vendit Sali Berisha gjatë inaugurimit të shkollës së mesme profesionale në Kamëz deklaroi se arsimi profesional dhe konsolidimi i tij mbetet një nga prioritet më madhore të qeverisë katër