Tag "vend i sigurt"

Ja “Shqipëria vend i sigurt” moj zonja Merkel! Pyet këtë gjermanin tënd

Personi në foto quhet Gregor Mahr. Ka besuar kancelaren e vendit të tij i ziu se Shqipëria është një vend i sigurt dhe ka rendur, si në çdo vend të