Tag "venat e gjakut"

Tensioni i lartë dëmton këto 5 organe……..

Venat e gjakut- Muret e arterieve bëhen më të forta nëse duhet të përballen me një periudhë të gjatë të tensionit të lartë. Në rast se situata bëhet e rënduar,

Ju vjen në ndihmë mikroskleroterapia kundër venave të zgjeruara

Janë shkaqe të ndryshme që na çojnë në zgjerimin e venave. Tani do të bëjmë fjalë për heqjen e venave të vogla mavi dhe të kuqe, që ngjajnë si njolla