Tag "vena"

Aparatura që tregon venat tuaja

Një aparaturë e cila zbulon venat është shpikur dhe ka filluar të përdoret nga infermierët në mbarë botën. Nëse ju keni dhuruar ndonjëherë gjak, duhet të keni edhe eksperiencë se

FSHF kundër kushteve të vena nga Serbët

FSHF ka reaguar ndaj kushteve të vëna nga federata serbe për tifozët shqiptarë që dëshirojnë të ndjekin takimin në Beograd më 14 tetor. “Federata Shqiptare e Futbollit i quan kushtet

Angelina Jolie operon venat para se të martohet

Përpara se te shkoj ne altar për tu bashkuar edhe përpara Zotit me partnerin e saj aktual Brad Pitt, Angelina Jolie ka vendosur te bej edhe një tjetër ndërhyrje kirurgjikale.