Tag "vemendshem"

Ambasadori Gaiani: Ndërkombëtarët të vëmëndshëm për zgjedhjet

Ndërkombëtarët, më shumë se kurrë i kanë kthyer sytë dhe veshët në drejtim të politikës shqiptare në lidhje me zgjedhjet vendore të 21 Qershorit. Ambasadori i Italisë Massimo Gaiani komenton