Tag "vellezerit xhaka"

Ndeshja Shqipëri-Zvicër vë në sfidë vëllezërit Xhaka

Ndeshja mes Shqipëris dhe Zvicrës ka vënë në siklet të madh vëllezërit Xhaka madje ata kanë “ashpersuar” fjalorin e tyre duke thënë se do të vendosin baste kundër njeri –